- Śniadaniechleb pszenny, masło, polędwica drobiowa,ser żółty, papryka czerwona, herbata z cytryną, kawa z mlekiem
- Drugie śniadaniejabłko, banan
- Obiad II danimakaron spaghetti z mięsem mielonym i sosem pomidorowym, kompot wieloowocowy,
- Podwieczorekzupa ogórkowa, pieczywo,
- Alergenziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
Jadłospis
Poniedziałek 03.11.2025 r.
Wtorek 04.11.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, masło, pasta jajeczna, pasztet drobiowy, ser żółty, ogórek świeży, papryka żółta, herbata z cytryną, zupa mleczna z makaronem gwiazdki,
- Drugie śniadaniewafle z kremem orzechowo-czekoladowym,
- Obiad II danieschab duszony w sosie własnym, kasza bulgur, buraczki tarte, kompot truskawkowy,
- Podwieczorekzupa ziemniaczana z kluseczkami,
- Alergenyziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
Środa 05.11.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, chleb zbójnicki, masło, kiełbasa krakowska sucha, ser żółty, papryka czerwona, pomidor, rzodkiewka, herbata z cytryną, kakao,
- Drugie śniadaniejabłko, marchewka surowa,
- Obiad II daniegołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot wieloowocowy,
- Podwieczorekzupa jarzynowa, pieczywo,
- Alergenziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
Czwartek 06.11.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, chleb orkiszowy, parówki z szynki, ser żółty, ogórek świeży, papryka żółta, herbata z cytryną, kawa Inka z mlekiem,
- Drugie śniadaniekinder mleczna kanapka,
- Obiad II danieplacki z jabłkami i cukrem pudrem, kompot wiśniowy
- Podwieczorekbarszcz ukraiński z fasolą, pieczywo,
- Alergenyziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
Piątek 07.11.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, bułka paryska, masło, ser żółty, dżem wiśniowy, niskosłodzony, zupa mleczna , herbata z cytryną,
- Drugie śniadanie– budyń na soku jabłkowym, ciastka biszkopty,
- Obiad II daniekotlet panierowany z piersi kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot z czarnej porzeczki,
- Podwieczorerosół z makaronem,
- Alergeny: ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,