Skocz do głównej treści strony
Gminny Żłobek w Charbrowie

Jadłospis

  • Poniedziałek 14.04.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      – chleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, szynka cygańska, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną
    • Drugie śniadanie
      banan, kiwi
    • Obiad II dani
      kotlet siekany z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka, kompot z czarnej porzeczki
    • Podwieczorek
      zupa krupnik z kaszą kuskus, pieczywo
    • Alergen
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
  • Wtorek 15.04.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, chleb zbójnicki, masło, pasta jajeczna, pasztet drobiowy, ser żółty, ogórek kiszony, papryka czerwona, herbata z cytryną, kakao
    • Drugie śniadanie
      budyń na soku jabłkowym, paluszki
    • Obiad II danie
      pieczeń rzymska, ziemniaki, buraczki tarte, kompot truskawkowy
    • Podwieczorek
      zupa ryżowa
    • Alergeny
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
  • Środa 16.04.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, twarożek ze śmietana i rzodkiewką, pasztet podlaski, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną, kawa Inka
    • Drugie śniadanie
      jabłko, gruszka
    • Obiad II danie
      gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot z czarnej porzeczki
    • Podwieczorek
      zupa jarzynowa, pieczywo
    • Alergen
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
  • Czwartek 17.04.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, polędwica sopocka, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną, kawa Inka z mlekiem
    • Drugie śniadanie
      jabłko, mieszanka bakaliowa
    • Obiad II danie
      makaron świderki z polewą truskawkową, kompot wiśniowy
    • Podwieczorek
      barszcz ukraiński z fasolą, pieczywo
    • Alergeny
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
  • Piątek 18.04.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, rogal, masło, ser żółty, miód, dżem truskawkowy niskosłodzony, płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z cytryną
    • Drugie śniadanie
      ciasto babka, herbata owocowa
    • Obiad II danie
      jajko sadzone, ziemniaki, mizeria, kompot truskawkowy
    • Podwieczore
      rosół z makaronem
    • Alergeny
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja

Przejdź do góry strony