- Śniadanie– chleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, szynka cygańska, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną
- Drugie śniadaniebanan, kiwi
- Obiad II danikotlet siekany z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki i jabłka, kompot z czarnej porzeczki
- Podwieczorekzupa krupnik z kaszą kuskus, pieczywo
- Alergenziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
Jadłospis
Poniedziałek 14.04.2025 r.
Wtorek 15.04.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, chleb zbójnicki, masło, pasta jajeczna, pasztet drobiowy, ser żółty, ogórek kiszony, papryka czerwona, herbata z cytryną, kakao
- Drugie śniadaniebudyń na soku jabłkowym, paluszki
- Obiad II daniepieczeń rzymska, ziemniaki, buraczki tarte, kompot truskawkowy
- Podwieczorekzupa ryżowa
- Alergenyziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
Środa 16.04.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, twarożek ze śmietana i rzodkiewką, pasztet podlaski, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną, kawa Inka
- Drugie śniadaniejabłko, gruszka
- Obiad II daniegołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot z czarnej porzeczki
- Podwieczorekzupa jarzynowa, pieczywo
- Alergenziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
Czwartek 17.04.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, chleb orkiszowy, masło, polędwica sopocka, ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek świeży, herbata z cytryną, kawa Inka z mlekiem
- Drugie śniadaniejabłko, mieszanka bakaliowa
- Obiad II daniemakaron świderki z polewą truskawkową, kompot wiśniowy
- Podwieczorekbarszcz ukraiński z fasolą, pieczywo
- Alergenyziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja
Piątek 18.04.2025 r.
- Śniadaniechleb pszenny, rogal, masło, ser żółty, miód, dżem truskawkowy niskosłodzony, płatki kukurydziane z mlekiem, herbata z cytryną
- Drugie śniadanieciasto babka, herbata owocowa
- Obiad II daniejajko sadzone, ziemniaki, mizeria, kompot truskawkowy
- Podwieczorerosół z makaronem
- Alergenyziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja