Skocz do głównej treści strony
Gminny Żłobek w Charbrowie

Jadłospis

  • Poniedziałek 03.11.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, masło, polędwica drobiowa,ser żółty, papryka czerwona, herbata z cytryną, kawa z mlekiem
    • Drugie śniadanie
      jabłko, banan
    • Obiad II dani
      makaron spaghetti z mięsem mielonym i sosem pomidorowym, kompot wieloowocowy,
    • Podwieczorek
      zupa ogórkowa, pieczywo,
    • Alergen
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
  • Wtorek 04.11.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, masło, pasta jajeczna, pasztet drobiowy, ser żółty, ogórek świeży, papryka żółta, herbata z cytryną, zupa mleczna z makaronem gwiazdki,
    • Drugie śniadanie
      wafle z kremem orzechowo-czekoladowym,
    • Obiad II danie
      schab duszony w sosie własnym, kasza bulgur, buraczki tarte, kompot truskawkowy,
    • Podwieczorek
      zupa ziemniaczana z kluseczkami,
    • Alergeny
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
  • Środa 05.11.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, chleb zbójnicki, masło, kiełbasa krakowska sucha, ser żółty, papryka czerwona, pomidor, rzodkiewka, herbata z cytryną, kakao,
    • Drugie śniadanie
      jabłko, marchewka surowa,
    • Obiad II danie
      gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki, kompot wieloowocowy,
    • Podwieczorek
      zupa jarzynowa, pieczywo,
    • Alergen
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
  • Czwartek 06.11.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, chleb orkiszowy, parówki z szynki, ser żółty, ogórek świeży, papryka żółta, herbata z cytryną, kawa Inka z mlekiem,
    • Drugie śniadanie
      kinder mleczna kanapka,
    • Obiad II danie
      placki z jabłkami i cukrem pudrem, kompot wiśniowy
    • Podwieczorek
      barszcz ukraiński z fasolą, pieczywo,
    • Alergeny
      ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,
  • Piątek 07.11.2025 r.

    Rozwiń Zwiń
    • Śniadanie
      chleb pszenny, bułka paryska, masło, ser żółty, dżem wiśniowy, niskosłodzony, zupa mleczna , herbata z cytryną,
    • Drugie śniadanie
      – budyń na soku jabłkowym, ciastka biszkopty,
    • Obiad II danie
      kotlet panierowany z piersi kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot z czarnej porzeczki,
    • Podwieczore
      rosół z makaronem,
    • Alergeny
      : ziarna zbóż zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne, jaja,

Przejdź do góry strony